Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Arbeidene med veg, vann og avløp til Åsrudvardin er ferdigstilt

11. mai 2015Entreprenørfirmaet Bragerhaug og Beitostølen AS er nå med opparbeidelse av veg, vann og avløp innen hytteområdet Vardin-Grenda. Arbeidene ble startet opp i fjor vinter, og har pågått kontinuerlig fram til tidlig på forsommeren. Arbeidet med tildekning av grøfteskråninger samt opprydding innen anleggsområdet har vært prioritert og står nå ferdig.

Detaljerte planer for interne veger og ledningsanlegg innen hytteområdet ved Åsrudvardin var blitt utarbeidet parallelt med ferdigbehandlingen av reguleringsplanen i kommunen. I tillegg hadde Åsrudvardin Eiendomsutvikling AS innhentet anbud for utførelse av disse arbeidene fra 4 anerkjente lokale entreprenørfirmaer og fremforhandlet en avtale med den valgte entreprenør - Bragerhaug og Beitostølen AS. Da kommunestyrets beslutning forelå 19. november 2001 tok Åsrudvardin Eiendomsutvikling AS umiddelbart kontakt med entreprenøren med sikte på snarlig oppstart av anleggsarbeidene. Det ble således gjennomført vinterarbeid med rydding av traseer samt sprengning, masseforflytning og bygging av veger, vann og avløpsanlegg rundt Åsrudvardin. Entreprenøren har brukt moderne utstyr med stor kapasitet for gjennomføring av arbeidene. Således er det tatt ut sprengstein fra et sidetak der hvor garasjeanlegget for de fremtidige selveierleilighetene skal komme. Denne steinen er blitt knust i et mobilt knuseanlegg og brukt for bygging av interne veier i området. Dette har medført reduserte kostnader og en betydelig reduksjon i tungtransporten fra bygda og opp i området.

Åsrudvardin Eiendomsutvikling AS er svært fornøyd med den standarden som de tekniske anleggene nå har fått.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Vardin-grenda